Stefan Van Clapdurp

Kinesitherapeut

 

 

Specialisaties:

Manuele therapie : Deze therapie beschouwt het lichaam als één bewegend geheel en zoekt steeds naar de oorzaak van een beperking of een probleem.

Sport-kinesitherapie: behandelen van blessures opgelopen tijdens het sporten.

Orthopedische revalidatie: Enerzijds geschikt voor patiënten die een orthopedische ingreep hebben ondergaan, anderzijds gericht op een concervatief genezingsproces voor diverse klachten.

Dry needling: Bij dry-needling worden bepaalde spieren, die verantwoordelijk zijn voor uw pijn, met een fijne naald aangeprikt met als doel deze spieren snel en langdurig te ontspannen en te herstellen.

Viscerale therapie: Het doel van de behandeling is het verminderen of opheffen van pijnklachten of bewegingsbeperkingen in het lichaam. Buiten klachten van het bewegingsapparaat behandel ik ook klachten zoals buik- darmproblemen, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid en nog vele andere klachten. Ik maak in mijn behandeling gebruik van gerichte, zachte technieken om de beweeglijkheid van de zenuwen, bloedvaten, gewrichten en spieren te optimaliseren.

Buiten deze lichamelijke stoornissen is er ook aandacht voor psycho-emotionele verstoringen of klachten.

relaxatie therapie: via ademhaling en cranio-sacrale technieken worden stress en spanningsgerelateerde klachten opgevangen.

Enkel op afspraak: 0495/200.134

 

1ste behandeling: 40 euro

Verdere behandelingen : 30 euro

Met een doktersattest geniet u van een terugbetaling door uw ziekenfonds

 

Adres

 
Chris Power Gym
Onze-Lieve-Vrouwstraat 116
9120 Beveren
03/775.27.03 - Info@ChrisPowerGym.be