Het body support voedingsadvies

Wat is Body Support?

Het Body Support voedingsprogramma leert u om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat u de komende week nodig heeft. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat uw reden ook is, met Body Support stelt u zelf uw doel vast en daar werkt u alleen of samen met uw instructeur naar toe.

Wat kan ik verwachten?

Gemiddeld valt men 8 tot 10 kg. af in 3 maanden.
In combinatie met uw trainingen zult u ook merken dat u veel meer energie heeft, wat het leven uiteraard een stuk aangenamer maakt. U houdt uw eigen progressie bij door inzicht in uw personal file met daarin gegevens over uw BMI, hartslag/conditie, omvang, vetpercentage etc. Maak gebruik van de extra mogelijkheden van het Body Support trainingsprogramma en bepaal samen met uw instructeur het programma dat bij u past.

Praktische informatie:

– Persoonlijk op maat gemaakt volgens Uw lengte, gewicht, geslacht, leeftijd, energiebehoefte, etc..
– Wekelijkse afspraak met weging en controle.
– Geen potjes of shakes, “echt” eten!
– Verplicht 3 keer 60 minuten sporten per week. (sporten zit niet inbegrepen in onderstaande prijs)
– Mogelijk vanaf 4 weken, echter raden wij 8 tot 12 weken aan.
Na 12 weken hebt U gegarandeerd een betere gezonde eetgewoonte.

Prijs:

– 4 weken: 40 Euro (Is mogelijk om kennis te maken, wij raden echter 8 tot 12 weken aan voor de beste resultaten)
– 8 weken: 60 Euro
– 12 weken: 80 Euro

Adres

 
Chris Power Gym
Onze-Lieve-Vrouwstraat 116
9120 Beveren
03/775.27.03 - Info@ChrisPowerGym.be